Flerspråkig copyshop

VAD ÄR THE LAST WORD?

The Last Word är en flerspråkig copyshop som hittar precis rätt ord för att förmedla det du vill berätta för världen. På svenska eller på engelska. Och andra språk. Från pressmeddelanden till tal, webbsidestoff och formella föredrag – vi formulerar ditt uttryck.
Vi har ett nära samarbete med våra samhällsengagerade kunder – företag, institutioner och ideella organisationer.
Vanligtvis utbyter vi idéer tillsammans med kunden för att hitta rätt infallsvinkel till kommunikationen innan vi förskansar oss bakom tangentborden. Vid behov drar vi nytta av vårt nätverk av skribenter och översättare i hela Europa och USA. Under årens lopp har vi haft kunder från alla tänkbara branschområden, från Ericsson till Greenpeace. Vi är även fackresurs åt annonsbyråer och PR-företag.

VILKA ÄR VI?

Vi är en skock flerspråkiga copywriters. Våra bakgrunder är företrädesvis mediarelaterade: journalister och copywriters, men även språklärare. Vad vi alla delar är vår passion för copy som träffar. Som sätter sig i skallen på läsaren. The Last Word har säte i Stockholm och finns närvarande i Skåne. Företaget har rullat på utomordentligt sedan 1992, och besitter en meritlista som talar för sig själv.